زمان كودكي (تا دبيرستان) دوست داشتيد چه كاره شويد؟
اگر به زمان دبيرستان برگرديد چكار مي كرديد تا براي اين شغل آماده تر باشيد؟
طراحی را بهتر استارت میزدم، در زمانی که به این رشته فکر کردم و میخواستم اون رو شروع کنم، دید داشتم به این رشته ولی موقعیت هایی داشتم که میتونستم بهتر این کار رو شروع کنم (سریعتر جلو برم) مثلا برای اسکچ زدن، انیمیشن، سه بعدی و .... زمان خیلی زیادی رو هدر دادم و با سرعت کمی به سمتش رفتم در صورتی که میتونستم خیلی زودتر انجامشون بدم تا بیوفتم توی مرحله ی بعدی
كدام دانشگاه تحصيل كرده ايد؟ چه رشته اي؟ با چه معدلي؟
دانشگاه بابل–معماری–17.30
چرا تصميم گرفتيد اين رشته را بخوانيد؟
نگرش داشتم به آینده– به آینده این تجارت دید داشتم و میدونستم که در آینده مردم خیلی به سمت استفاده از خدمات این رشته (ریمدل کردن، تغییر دکوراسیون و نمای ساختمان و دفتر) حرکت می کنند. هرچقدر هم جلوتر میرویم مردم به مشاوران تغییر و طراحی نیاز پیدا می کنند تا بتوانند خودشان را بهتر به مشتریان نشان بدهند. میدانستم که مشتریان احتمالی خیلی زیادی در این رشته وجود دارد و میتوان هر روز به تعداد این مشتریان اضافه کرد.
آيا براي ورود به بازار كار دوره ديگري بجز تحصيلات دانشگاهي گذرانده ايد؟ چه دوره هايي؟
خیر- در دانشگاه در حقیقت هیچ اتفاقی برای ما نیوفتاد و چیز خاصی یاد نگرفتیم (فقط پایه ترین اصول معماری رو یاد گرفتیم)، هیچ چیزی از اجرا نمیدونستیم و در واقع از طراحی هم اونقدری نمیدونستیم (اونقدری یاد نمیدهند). شاید 85درصد اطلاعات و توانمندی که الان دارم را به واسطه اینکه رفتم بیرون و کار کردم و یاد گرفتم و خودم تحقیق کردم و از دیگران که جایگاه خوبی در این رشته داشتند سوال کردم بدست آورده ام.
آيا اگر به گذشته بازگرديد باز هم همين راه را طي خواهيد كرد؟
بله ولی بصورت حرفه ای تر– جواب این سوال من شبیه به سوال 2 هستش. ایمان آدم در اجرای کارها درجه بندی داره، گاهی وقت ها میگی که اگر بتونم این کار رو انجام بدم خیلی خوبه، ولی وقتی میرسیم بهش میبینیم که تصورمون درست یا کمتر یا بیشتر از اون چیزی که بهش فکر کرده بودیم بوده. در زمان استارت کار مطمئنا به اندازه جایگاه امروز اعتماد به نفس نداری و مطمئن نیستی، برای همین اگر برگردم با تفکرات امروزم استارت میزنم این کار و این راه رو (با انرژی و پتانسیل بیشتر و مسیرهای اشتباهی که رفتم رو تکرار نمیکنم)
چه چيزهايي را در مورد راهي كه انتخاب كرديد دوست داريد يا آنها را نفي مي كنيد؟
تاثیرگذاری – خلاقیت – کار گروهی– در خصوص نفی و انکار خیلی متوجه سوال نمیشم، من هرجایی که بوده با تمام وجود کار کردم ولی منظور این سوال رو درست متوجه نمیشم.
چه راهي را طي كرديد تا به شغل فعلي برسيد؟
فروشندگی – من تقریبا دوازده سال پیش پدرم فروشندگی کردم. اطلاعات خیلی زیادی را در آن شغل کسب کردم که تاثیر خیلی زیادی در شغل امروز من داشت. من یک مدت خیلی زیادی توی انبار مصالح کار میکردم که یادبگیرم متریال های مختلف مورد استفاده اسمشون چی هستش و با شرایط خیلی سخت و حقوق خیلی کمی انبارداری می کردم. بعد از اون وارد کارگاه شدم و در کارگاه کار کردم تا اینکه با محیط اجرایی آشنا شود و بفهمم که مصالح چه ارتباطی با هم دارند. بعد از آن به عنوان مشاور در پروژه ها کار کردم و ایده دادم و بعدها با جمع آوری ا
چه چيزي را در خصوص شغل خود دوست داريد؟
چه چيزي را در خصوص شغل خود دوست نداريد؟
درک نادرست مردم از دستمزد شغل – واقعیت اینه که تو تهران یه جورایی خوبه اوضاع و خیلی جا افتاده که دستمزد طراحی مسئله ی مهمی هستش. در جایی که من مشغول هستم (شمال کشور) مردم فکر میکنند که طراحی هیچ هزینه ای نداره. یه تصویری بصورت رایگان به نمایش درآمده و نهایتا هم میگویند این که چیزی نیست، یه سقف طراحی و اجرا شده و یه سری چراغ نصب کردید. در حالی که کار صفر ِ صفر بوده و کلی خلاقیت برای بهتر شدن کار صرف شده و کلی زمان گذاشته شده. بعد از اجرا کردن و رسیدن به نتیجه نهایی مثال جالب "معما چو حل گشت آسان
با چه مشكلاتي در كار مواجه هستيد؟
مشکل نداریم، مسئله داریم که حل میشه– مثلا کسانی که داریم با آنها کار میکنیم کمی گارد دارند و خیلی سخت تغییر را قبول می کنند در صورتی که کسانی که در این رشته میخواهند فعالیت کنند خیلی باید تغییر پذیر باشند، خیلی راحت پارادایم بزنند و از یک موضوعی به یک موضوع دیگر بروند و وقتی متوجه اشتباهشان شدند خیلی زود راهشان را عوض کنند و راه درست را انتخاب کنند. پرسنل و همکاران ما خیلی نسبت به این موضوع گارد دارند و زمان زیادی را باید صرف کنیم تا آنها را توجیح کنیم که مسیر اشتباه است و باید مسیر عوض شود. خیل
كار شما چقدر با تحصيلات دانشگاهي شما مرتبط است؟
کم– منظورم این نیست که شغل من با تحصیلات دانشگاهی ام ارتباط کمی دارد، منظورم این است که چیزی که برای من اتفاق افتاد ارتباط کمی داشته است. محیطی نبوده که اطلاعاتی که در دانشگاه بدست آمده را بتوانیم درست استفاده کنیم.
چه پيشنهادي براي افرادي كه الان در دبيرستان هستند و مي خواهند آينده شغلي خود را انتخاب كنند
داريد؟
نگرش داشته باشند به آینده شغلی خودشون و سعی کنند تجارت الکترونیک رو یاد بگیرند
برنامه شما برای آینده چیست؟
قطعا شش سال دیگر نمیتوانیم همینطور که الان داریم کار میکنیم کار کنیم. اطلاعات رو داریم جمع آوری میکنیم در خصوص سمت و سوی حرکت بازار و بیزنس خودمان تا بتوانیم در آینده موفق تر عمل کنیم. سعی میکنیم خودمان را به روز نگه داریم و موارد محیط زیستی و هوشمندی را رعایت کنیم تا صرفه بهتر و کاربری بهتری را به مشتریانمان ارائه کنیم.
دیدگاه شما چیست؟